VTKBiH radi novi katalog "Tekstil, odjeća, koža i obuća u BiH"

14.10.2016. 09:13 / Izvor: Akta.ba
VTKBiH radi novi katalog 'Tekstil, odjeća, koža i obuća u BiH'

Katalog i CD će se štampati višejezično do kraja ove godine, a distribuirat će se na svim značajnijim sajmovima u inozemstvu.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine planira izdavanje novog kataloga industrije "Tekstil, odjeća, koža i obuća u Bosni i Hercegovini" i CD direktorija. To će biti jedini katalog i CD u kojem će se promovirati firme sa cijelog područja Bosne i Hercegovine.

Katalog i CD će se štampati višejezično do kraja ove godine, a distribuirat će se na svim značajnijim sajmovima u inozemstvu, bit će dostavljen ambasadama, domaćim i stranim institucijama, te uručen delegacijama koje budu posjećivale Vanjskotrgovinsku komoru BiH. Također, planirano je i štampanje određenog broja kartica sa QR kodom ovog kataloga. U želji da bude inoviran i pristupačniji korisnicima, katalog će se raditi po oblastima: tekstil, odjeća, koža i obuća.

Katalog će finansirati Vanjskotrgovinska komora BiH, a firme koje budu zastupljene sufinansirat će po 100,00 KM za predstavljanje na 2 strane u katalogu i CD-u.

Više informacija o katalogu i prijavi možete saznati OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti