Petoljetka Face TV-a i 26 godina legendarnog Centralnog dnevnika

16.01.2017. 15:10 / Izvor: Avaz.ba
Petoljetka Face TV-a i 26 godina legendarnog Centralnog dnevnika

Druženje je nastavljeno na partiju uz rođendansku tortu i muzičke goste Berina Buturovića i Amaru Mistrić.

Face TV sinoć je u Sarajevu obilježio pet godina postojanja i rada te 26 godina emitiranja Centralnog dnevnika (CD), inače najstarije informativne emisije u Evropi. Vlasnik televizije i urednik i voditelj CD-a Senad Hadžifejzović prisjetio se povodom toga 15. januara 2012. godine, kada je Face TV počeo s emitiranjem programa na minus 15 stepeni u studiju "MyFace", smještenom u Vilsonovom šetalištu.

Rođendanskom slavlju prisustvovali su brojni prijatelji i poslovni saradnici ove TV kuće, inače prve HD televizije na prostoru bivše Jugoslavije.

Među brojnim gostima bili su akademik Muhamed Filipović, Nenad Čanak, Stjepan Kljuić, Sead Numanović, Dario Novalić, Vildana Selimbegović, Nihad Imamović, Nermin Tulić, Arijana Saračević-Helać, Feđa Isović...

Tokom proslave predstavljeno je sve ono što je Face TV radio od 2012. godine do danas kroz zanimljiv razgovor s gostima u emisiji uživo, o svemu po čemu je ova televizija i postala prepoznatljiva, a predstavljeni su i planovi i projekti za 2017. godinu.

Druženje je nastavljeno na partiju uz rođendansku tortu i muzičke goste Berina Buturovića i Amaru Mistrić jer, kako je poručio Hadžifejzović, "ovo je noć u kojoj slavimo".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti