Nova dimenzija vašeg poslovanja, pouzdano i prilagodljivo rješenje

09.06.2017. 13:51 / Izvor: Akta.ba
Nova dimenzija vašeg poslovanja, pouzdano i prilagodljivo rješenje

Imate specifične poslovne procese ili vam je potrebno IT savjetovanje i edukacija?

Osnovna djelatnost Infosoft  kompanije je projektiranje, razvoj, isporuka, instalacija i održavanje informacionih sistema, projektiranje i izvođenje računarskih mreža, asembliranje i servisiranje računarske opreme, te konsultantske i edukacione usluge.

Njihova misija je da na svim tržištima na kojim posluju postanu prirodni oslonac svojim korisnicima kroz ponudu i razvoj inegriranih informacionih sistema, te da na taj način osiguraju permanentno povećanje poslovne uspješnosti i unaprjeđenje poslovnih procesa svojih klijenata.

Infosoft  sa svojim klijentima gradi odnos trajnog povjerenja, gdje je najvažnija vrijednost izgradnja i predanost tima koji pronalazi motivaciju i zadovoljstvo u stvaranju kvalitete, rezultata i inovacija.

Imate specifične poslovne procese?

Sektor razvoja Infosoft kompanije  je u potpunosti spreman da pristupi razvoju i primjeni novih softverskih tehnologija i proizvoda. Njihovi proizvodi su idealna rješenja za posebne potrebe klijenata (razvijaju personalizirane module, posebne aplikacije, te prilagodljive alate), koja rezultiraju povećanjem poslovne uspješnosti njihovih klijenata, efikasnijim i profitabilnijim poslovanjem, te unapređenjem poslovnih procesa.

Potrebno Vam je IT savjetovanje i edukacija?

Njihov sektor podrške Vam pruža usluge savjetovanja prilikom nabavke i primjene Informacione tehnologije, implementacije poslovnih aplikacija, kao i potpune podrške cjelokupnom poslovanju u domenu informatike. Kompletna usluga je osigurana kontinuiranim praćenjem i usvajanjem najsavremenije informacione tehnologije u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom i znanjem njihovih IT stručnjaka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti