Završen 11. Kurs za upravljanje CNC mašinama na IUS Life

10.08.2017. 16:01 / Izvor: Akta.ba
Završen 11. Kurs za upravljanje CNC mašinama na IUS Life
OTVORI GALERIJU

Sedam polaznika, iz nekoliko gradova BiH, je završilo kurs i dobilo certifikate

U utorak, 4. avgusta 2017. godine, u labaratoriji za arhitekturu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu (IUS) uspješno je okončan još jedan Kurs za upravljanje CNC mašinama. Ova obuka je trajala 6 sedmica, i uključivala je kratak teoretski uvod, praktični rad na softveru, zajednički i individualni praktični rad na CNC mašinama i CO2 laseru.

Ovoga puta, sedam polaznika iz nekoliko gradova BiH je završilo kurs i dobilo certifikate. Ovo je jedanaesta grupa polaznika ovog kursa koju je organizirao IUS Life, i kojoj je predavao Adnan Škulj, ekspert iz prakse. Željeli bismo mu zahvaliti kao i uvijek na posvećenosti kursu.

Neki od učesnika su podijelili svoja iskustva sa nama. Alem Brka iz Zenice je rekao: "Ovo je zaista vrijedno iskustvo i obuka je bila jako korisna. Mislim da sam naučio puno toga, i najbolje od svega je to što je fokus bio na praktičnom radu. Zahvaljujem instruktoru i organizatorima CNC programa".

Adnan Dagoja iz Bugojna je sa nama podijelio svoje iskustvo: "Mislim da nakon ove obuke mogu raditi nezavisno na CNC mašinama. Obuka je bila jako dobra i naučili smo puno o prednostima korištenja CNC mašina."

Za IUS Life, IUS-ov centar za cjeloživotno učenje, Kurs upravljanja CNC mašinama je i dalje jedan od najuspješnijih programa koje organizira, koji nastavlja da privlači naročito polaznike koji su nezaposleni.

Sljedeća grupa polaznika započinje nastavu 16. septembra 2017. godine. Svi zaintresovani kandidati mogu kontaktirati IUS Life na broj 033 957 188 ili putem maila na iuslife@ius.edu.ba.

IUS LIFE Prijavi se online

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti