Označite svoje proizvode etiketama firme 4U Tuzla

24.11.2017. 07:58 / Izvor: Akta.ba
Označite svoje proizvode etiketama firme 4U Tuzla

Etiketa danas predstavlja obavezan element svakog produkta ili logističke jedinice.

Etikete se danas koriste u trgovini, proizvodnim pogonima, skladištima, itd. Predstavljaju vrlo jeftin način za označavanje produkata, paketa, paleta, robe I materijala na policama. Veoma prilagodljiva po dimenzijama i jeftina za proizvesti, etiketa danas predstavlja obavezan element svakog produkta ili logističke jedinice.

Iz asortimana 4U doo Tuzla izdvajamo:

  • Prodaju opreme I repromaterijala za štampače etiketa, deklaracija, bar kodova,
  • Prodaju bar kod čitača
  • Dizajniranje I štampu etiketa, deklaracija, bar kodova za vaše prizvode,
  • Samoljepljive Papirne Etikete,
  • Lakoodljepljive Papirne Etikete
  • PET Etikete
  • Kartonske Etikete
  • Ušivne Etikete
  • Etikete za Nakit

Vrste barkod Štampača:

Stolni (Desktop) koji najbolje dođu do izražaja tamo gdje je prostor ograničen. Oni su kompaktni i jeftini, optimiziranog i modernog dizajna te racionalnog iskorištavanja prostora, ali mogu zadovoljiti i kriterije za velike brzine i kvalitetu ispisa naljepnica.

Industrijski čija je karakteristika da mogu ispisati dnevno 5.000, 30.000 ili čak 100.000 etiketa i drugih medija.

Mobilni, koji učinkovito prevladavaju i većinu problema povezanih s radnim postupcima koje se održavaju na terenu. Prema tome, danas možete raditi na terenu, slično kao u uredu - udobno, tačno, brzo i učinkovito.

Pribor za Štampače

Tu spadaju razni kablovi, punjači baterija, baterije, ugrađeni setovi različitih fontova, memorijske kartice tastature, previjačka jedinica, setovi za održavanje, bežične veze, razne upute, printerska komunikacijska sučelja, pribor za ugradnju u automobil i mnoge druge opreme visoke kvalitete.

Repromaterijal:

Veliki izbor predmeta na lageru s kratkim rokom isporuke, dostava po dogovoru. Širok raspon i za najzahtjevnije kupce. Pristupačne cijene i savjeti o odabiru.

Barkod - oprema za čitanje:

Barkodovi se mogu čitati, ili tačnije, njihovo snimanje je moguće s barkod skenerima s programom i vezom na računar tj. informacijski sustav. Ovi čitači mogu biti i samostalni uređaj, u koji je ugrađena memorija i program koji mu omogućuje da radi. Oni su često povezani bežično u operativni sistem i rade s "real time" podacima. Korištenje takvih ručnih računara omogućuje brzu i dosljednu provedbu inventure u skladištu, inventure osnovnih sredstava, nadzora proizvodnje, i slično.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti