Odmjerite snage na B2B fightu: WarZone i Akta.ba organizuju "Rat menadžera"

02.02.2018. 09:34 / Izvor: Akta.ba
Odmjerite snage na B2B fightu: WarZone i Akta.ba organizuju 'Rat menadžera'

Najveći regionalni centar za paintball i airsoft – WAR ZONE Centar Igman u suradnji sa portalom Akta.ba organizuju B2B fight "Rat menadžera".

Najveći regionalni centar za paintball i airsoft – WAR ZONE Centar Igman u suradnji sa portalom Akta.ba ove godine na Igmanu organizuju B2B fight "Rat menadžera".

Na najbolje uređenom regionalnom autentičnom centru za paintball i airsoft koji će se prostirati na površini od oko 150.000 m², direktori i menadžeri kompanija imat će priliku da svoje rivalstvo osjete na jednom sasvim drugom polju - kroz druženje i zabavu prepunu strasti i adrenalina. Ova igra se sastoji iz takmičenja u kome učesnici eliminišu suparnike gađajući ih plastičnim kuglicama iz replika modernog oružja. Igrači zbog svoje bezbjednosti moraju nositi zaštitne naočale ili maske, a pobjednik u takmičenju je ekipa čiji članovi ostanu na terenu nepogođeni.

Dakle, nije bitno jeste li rekreativac ili aktivni sportaš avanturističkog duha, već da se uz dobru zabavu relaksirate od svakodnevnog stresa, međusobno se upoznate, te unaprijedite timski duh nakog čega ćete biti još jači, povezaniji i spremniji na nove radne pobjede.

Prijave za "Rat menadžer" su počele. Ukoliko ste pretplatnik Akta.ba portala prijavu možete izvršiti na b2b@akta.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti