U Lukavcu održana prezentacija projekta BH Engineering Week

15.11.2018. 09:09 / Izvor: Akta.ba
U Lukavcu održana prezentacija projekta BH Engineering Week

Berbić je pozvao sve privrednike sa područja općine Lukavac da učestvuju u ovom događaju.

U kabinetu Općinskog načelnika Općine Lukavac upriličen je prijem za privrednike sa područja općine Lukavac. Ovom prilikom, privrednici su prisustvovali prezentaciji Zlatka Berbića, direktora projekta BH Engineering Week.

Projekat BH ENGINEERING WEEK okuplja sve aktere uključene u razvoj industrije, proizvodnje i novih tehnologija: vlasnike kompanija, CEO, inženjere svih oblasti, ministarstva i privredne komore, akademsku zajednicu, inovatore i medije.

Berbić je pozvao sve privrednike sa područja općine Lukavac da učestvuju u ovom događaju i da svoja inovativna inženjerska rješenja i primjere dobre prakse prijave i predstave u okviru prezentacija MADE IN BIH.

Naime, u okviru „prve međunarodne BH SEDMICE INŽENJERSTVA“ održat će centralni događaj u Tuzli 28. i 29.novembra 2018.godine u BKC Tuzla i Cinestar – Bingo City Centar.

Inovativnost i modernizacija, najnovije tehnologije i prezentacije će biti osnova ove konferencije koja je dobila preporuku sa svih nivoa vlasti i vlada u BiH, a kojoj su se odazvali najuspješniji Bosanci i Hercegovci koji u svijetu postavljaju nove standarde, prakse i rezultate u inženjerstvu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti