MKF Partner objavio oglas za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

MKF Partner objavio oglas za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora

Partner daje prednost stručnjacima iz oblasti revizije, finansija, prava, informacionih tehnologija i marketinga i odnosa s javnošću.

01.02.2019. 10:03 / Izvor: Akta.ba

Partner mikrokreditna fondacija više od 20 godina pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini i u svojih 60 ureda sa skoro 300 zaposlenih nastoji pružiti najbolju uslugu svojim klijentima na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Misija Partnera je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja, odnosno bankama.

Osim mikrokredita za poslovne aktivnosti, Partner je dizajnirao i kreditne linije za poljoprivredne, stambene i mikrokredite za poboljšanje uslova života. Posebna kreditna linija je dizajnirana za energijsku efikasnost, putem koje se utiče na povećanje komfora, smanjenje troškova energije i smanjenje zagađenosti vazduha odnosno smanjenje emisije CO2. 

Kako bi nastavio sa uspješnim poslovanjem i osnažio svoj poslovni tim, Partner je objavio oglas za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora. Partner ovaj put daje prednost stručnjacima iz oblasti revizije, finansija, prava, informacionih tehnologija i marketinga i odnosa s javnošću.

Svi zainteresovni kandidati uslove za prijavu na ovaj oglas mogu pronaći OVDJE

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti