Danfoss Power Electronics izlaže na Hannover Messe

08.04.2013. 08:12 / Izvor: eKapija.ba
Danfoss Power Electronics izlaže na Hannover Messe

Danfoss Power Electronics izlaže cijeli niz rješenja na štandu H30 u hali 14. Uz novi VLTR Integrirani Servo Pogon ISD 510 za složene aplikacije u industriji hrane, pića i pakiranja, prezentirat će stručnost u području fotonapona i reguliranih elektromotornih pogona.

Hannover Messe, najveća svjetska industrijska izložba, otvara svoja vrata 8. travnja s temom "Integrated Industry". Naglasak je na umrežavanju strojeva, sustava i komponenti, što rezultira učinkovitijom proizvodnjom.

Još jednom, Danfoss Power Electronics izlaže cijeli niz rješenja na štandu H30 u hali 14. Uz novi VLTR Integrirani Servo Pogon ISD 510 za složene aplikacije u industriji hrane, pića i pakiranja, prezentirat će stručnost u području fotonapona i reguliranih elektromotornih pogona.

"Doznajte iz prve ruke o širokom rasponu rješenja koja nudi Danfoss i iskoristite priliku i osobno  razgovarajte s našim stručnjacima. Rado ćemo vas savjetovati i pomoći u pronalasku rješenja koje će ispuniti vaše potrebe", poručuju iz ove kompanije. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti