Jelah: Počinje s radom streljana

24.05.2021. 07:41 / Izvor: zosradio.ba
Jelah: Počinje s radom streljana

Korisnici će imati priliku naučiti rukovati i gađati iz najnovijih modela i najpoznatijih regionalnih i svjetskih proizvođača pištolja i revolvera.

U sklopu poslovnog prostora i maloprodaje DANIALS, danas u 12 sati počinje s radom streljana za kratko oružje, pištolje i revolvere.

"Prvobitni plan je bio da streljana bude poluotvorenog tipa, odnosno, da je koriste samo članovi "lojaliti kluba DANIALS" i Streljačkog kluba ZIGANA Tešanj, međutim, zbog velikog interesavanja građana izvršili smo određene izmjene, dopune i dorade u skladu sa zakonom, tako da je sada streljana dostupna za sve ljubitelje vatrenog oružja", rekao je Miralem Bahtić iz DANIALS-a te dodao će u okviru projekta streljane biti i edukacija za poznavanje i rukovanje vatrenim oružjem.

Korisnici će imati priliku naučiti rukovati i gađati iz najnovijih modela i najpoznatijih regionalnih i svjetskih proizvođača pištolja i revolvera, kao što su ZIGANA, SAR, C. ZASTAVA, HS, SIG SAUER, BERETTA, i kao eksluziva će biti domaći pištolj VAMPIR RS 9".

Radno vrijeme streljane je svaki dan od 12h do 22h.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti