Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Mekline: Program besplatne zamjene dijelova za pojedine Apple uređaje

07.04.2015. 09:16 / Izvor: eKapija.ba

Ukoliko ste korisnik/ica nekog od Apple uređaja, sigurno vam je jako važna i zvanična podrška u slučaju bilo kakvog problema ili pitanja.

Mekline, Apple ovlašteni servisni centar za BiH, smješten u prelijepoj zgradi Akademije likovnih umjetnosti, jedino je mjesto gdje možete bezbrižno ostaviti svoj iPhone, iPad, iPod ili Mac na servis i dobiti punu Apple uslugu. Za uređaje koji su pod garancijom, usluga je besplatna bez obzira na mjesto kupovine.

Kao i svaki ovlašteni servisni partner brenda kao što je Apple, Mekline (poslovnica kompanije Macline d.o.o.) procedure prati direktno prema Apple uputama, a servisni dijelovi stižu direktno iz Apple skladišta.

Vaš Apple uređaj će u ovlaštenom servisnom centru Mekline dobiti vrhunski tretman od strane Apple certificiranih i obučenih servisera koji će uvijek imati rješenje za Vaš problem.

Uz certifikacije, Mekline osoblje redovno prolazi i obuke za podršku svim Apple uređajima, tako da uređaje koje ste kupili bilo gdje u svijetu možete donijeti u naše prostorije na servis i podršku.

Pored standardnih servisnih procedura koje propisuje Apple, jedino u Mekline servisnom centru možete ostvariti svoja prava kroz besplatne Apple programe podrške za uređaje kao što su:

  • Besplatna zamjena 5W adaptera sa oznakom A1300, koji su dolazili uz iPhone 3GS, iPhone 4 i iPhone 4s
  • Besplatna zamjena u slučaju nefunkcionalne Wake/Sleep tipke na podržanim iPhone 5
  • Besplatna zamjena u slučaju neispravne ili slabije baterije na iPhone 5
  • Besplatna zamjena SSD na određenim MacBook Air modelima 2012–2013
  • Besplatna zamjena matične ploče za MacBook Pro modele prodate u periodu februar 2011. – decembar 2013. godine, a čiji se problem sa grafičkom kartom manifestuje pojavom linija na ekranu ili iznenadnim sistemskim restartom

U program besplatnih zamjena ulaze svi uređaji koji prođu verifikaciju na Apple serverima, bez obzira na mjesto kupovine.

Bitno je navesti da sve rezervne dijelove Apple šalje u Mekline u roku od 24 do 48 sati  od prijavljenog kvara kroz Apple servisni kanal. Mekline možete kontaktirati putem maila mekline@me.com ili telefona 033 550 985. Više informacija je dostupno na web adresi www.mekline.ba.

Od oktobra, Mekline je postao i jedini ovlašteni servisni centar za Beats by DRE za BiH, koji je Apple kupio ove godine. Sada i svoje Beats slušalice i zvučnike možete dostaviti našem servisnom centru na siguran i brz servis podržan direktno od strane Apple kompanije.
PODIJELI:

TAGOVI:

iphone

ipad

imac

apple

macline

meklajn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti