Meridian otvorio novu poslovnu jedinicu u Bihaću

18.11.2010. 12:01 / Izvor: eKapija.ba
Meridian otvorio novu poslovnu jedinicu u Bihaću

Dana 15.11.2010. godine sa radom je počela nova poslovna jedinica Meridian a.d. Banja Luka. Nova poslovna jednica Društva će poslovati pod imenom Meridian a.d. Banja Luka Poslovna jedinica Bihać. Poslovna jedinica Bihać će pored usluga carinskog posredovanja koje će vršiti na graničnom prelazu Izačić, pružati i ostale logističke usluge: organizacije transporta, transporta, zbirnog transporta, te usluge skladištenja roba u carinskom i komercijalnom skladištu u poslovnim prostorijama u Bihaću.

Proširivanjem logističkog sistema Meridian a.d. Banja Luka omogućuje veću dostupnost i efikasnost svojih usluga postojećim i novim komitentima.

Meridian a.d. Banja Luka je jedan od vodećih logističara u BiH koji je u posljednje dvije godine otvorio tri poslovne jedinice i oformio vlastite logističke centre u Banjaluci, Sarajevu i Bijeljini, koji pružaju sve vrste logističkih usluga.

Dugoročni koncept razvoja Društva baziran je na izgradnji vlastitih logističkih centara i njihovog povezivanja stalnim robnim linijama, sa ciljem da se Meridian razvije u regionalnog logističara.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti