Otvorene nove prostorije "VB Leasinga BH" u Banja Luci

19.03.2008. 09:32 / Izvor: Nezavisne novine
Otvorene nove prostorije 'VB Leasinga BH' u Banja Luci

"VB Leasing BH", koji već tri godine uspješno posluje u RS, juče je otvorio nove prostorije svoje filijale u centru Banjaluke.

Slobodan Vujić, direktor "VB Leasinga BH", je izjavio da će u novim i modernim prostorijama banjalučke filijale "VB Leasing" svakodnevno i na jednostavan i efikasan način nastaviti pružati usluge svojim klijentima.

"Konkurencija na tržištu lizinga je velika i mi se svake godine trudimo da poboljšamo kvalitet usluga koje nudimo. To je jedini način da ostanete prepoznatljivi na tržištu", istakao je Vujić.

U "VB Leasingu" iz svoje ponude izdvajaju lizing program teretnih vozila za potrebe firmi, te finansiranje nabavke autobusa, bagera, kamiona i različitih vrsta specijalizovanih proizvodnih mašina. U najnovijoj akciji "VB Lesing" nudi mogućnost kupovine vozila uz 30 odsto učešća i kopiju lične karte.

"Svoje poslovanje nastojimo prilagoditi mogućnostima koje lizing nudi i koje konstantno prilagođavamo i poboljšavamo kako bismo izašli u susret potrebama naših klijenata", rekao je Vujić.

"VB Leasing" je protekle poslovne godine zauzeo treće mjesto po tržišnom učešću među lizing kućama u BiH.

Ova lizing kuća posluje u BiH od 2002. godine, a mrežu čine centrala u Sarajevu i podružnice u Tuzli, Banjaluci, Mostaru i Tešnju. U "VB Leasingu" najavljuju skoro otvaranje filijala u Bijeljini i Bihaću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti