Priznanje "100 najvećih u BiH" za Prointer ITSS

19.09.2019. 08:20 / Izvor: Akta.ba
Priznanje '100 najvećih u BiH' za Prointer ITSS

Kompanija Prointer ITSS je dobitnik priznanja u djelatnosti „Računarsko programiranje“ za najuspješniju među 402 kompanije iz te branše u Bosni i Hercegovini.

Kompanija Prointer ITSS je dobitnik priznanja u djelatnosti "Računarsko programiranje" za najuspješniju među 402 kompanije iz te branše u Bosni i Hercegovini. 

Direktoru Prointera Bojanu Vujiću priznanje je sinoć uručeno na gala svečanosti u Sarajevu u okviru projekta "100 najvećih u BiH" koji organizuju Poslovne novine uz podršku Spoljnotrgovinske komore BiH. 

Najuspješnije kompanije su po 32.put rangirane prema rezultatima poslovanja u prošloj godini. Direktor Prointera Bojan Vujić izrazio je zadovoljstvo što su rezultati te kompanije prepoznati i na jednom od najvećih poslovnih događaja u Bosni i Hercegovini.

"Projekat '100 najvećih' ima svoj kvalitet, jer valorizuje zalaganje, ideje i na kraju rezultat jedne kompanije. Biti najbolji među više od 400 kompanija čija se djelatnost naslanja na domaće IT tržište je zaista čast, posebno jer je priznanje posljedica egzaktnih podataka na osnovu poslovanja naše i svih ostalih kompanija", izjavio je Vujić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti