NEMA STRADALIH

Potopljen splav u Beogradu, 114 osoba evakuisano

24.12.2023. 10:51 / Izvor: SRNA
splav

Foto: Tanjug

Kada je splav "Kartel" oko pola sata poslije ponoći počeo da tone mnogi su u panici skakali u vodu kako bi otplivali do obale.

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Luka Čaušić izjavio je da je na splavu "Kartel" na Savskom keju u Beogradu, u trenutku kada je počeo da tone, bilo više stotina mladih i da su pripadnici ovog sektora evakuisali 114 osoba.

Prvobitno je saopšteno da je evakuisano 30 osoba, ali je Čaušić kasnije saopštio da je ukupno evakuisano 114 osoba, navodi RTS.

"Najvažnije je to da u ovom događaju nema povređenih i stradalih lica, odnosno da nema žrtava među mladim ljudima koji su uglavnom bili gosti", rekao je Čaušić.

Hitna pomoć zbrinula je 10 maloljetnika, dok je dvoje prevezeno na VMA zbog alkoholisanosti.

Kada je splav "Kartel" oko pola sata poslije ponoći počeo da tone mnogi su u panici skakali u vodu kako bi otplivali do obale.

Iz MUP-a su naveli kako ima indicije da je prije nego što je splav počeo da tone došlo do tuče, ali da će istraga utvrditi sve detalje.

"U skladu sa tim biće preduzete sve zakonske mere", rekao je Čaušić i dodao da će se u narednim danima znati kako je došlo do potonuća splava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MediaPortal (@mediaportaltv)

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti