Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Visa Prepaid Union Banke. Vaša kartica uz mogućnost dopune!

24.06.2014. 09:31 / Izvor: eKapija.ba

Za jednostavnu i brzu internet kupovinu, lakšu kontrolu troškova studentima ili kao sigurna opcija džeparca za Vaše najmlađe, Union Banka Vam nudi VISA Electron Prepaid karticu koja, uz jednostavan način dopune, korisnicima omogućava kupovinu u više od 200 zemalja na mjestima sa oznakom VISA. Ova kartica Vam nudi punu kontrolu limita i potrošnje i nije personalizirana, što znači da na njoj nema imena i prezimena korisnika kartice, te za posjedovanje ove kartice ne morate biti ni klijent Banke po nekom drugom osnovu.

VISA Prepaid karticu mogu koristiti i mlađi od 18 godina, stoga je ova kartica idealno rješenje za džeparac na ekskurzijama i putovanjima, a kako je prihvaćena na više od 24 miliona VISA prodajnih mjesta kao i na bankomatima u BiH i inostranstvu,  to je čini izuzetno pogodnom za plaćanje na putovanjima.

Karticu možete dopunjavati  prema svojim potrebama na šalteru Banke i to uplatom gotovine kao i putem elektronskog bankarstva Union Banke. Minimalni iznos za uplatu je 10KM a maksimalni 5.000 KM i ne postoji mogućnost odlaska u minus. Broj kartica koje može kupiti jedan klijent nije ograničen, a stanje na kartici se može provjeriti na svim bankomatima Banke kao i na bankomatima BH mreže bankomata i ona važi 24 mjeseca.

Mogućnosti su velike, a sve što je potrebno da Visa Prepaid Union Banke bude i Vaša kartica, jeste da nas posjetite u jednoj od naših poslovnica već danas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti