Pripremni kurs za polaganje TOEFL testa u Sarajevu i Tuzli

05.05.2016. 12:31 / Izvor: Akta.ba
Pripremni kurs za polaganje TOEFL testa u Sarajevu i Tuzli

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) oranizuje pripremni kurs za polaganje TOEFL testa. Početak nastave 27.05.2016. godine u CPE Sarajevo i CPE Tuzla.

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) oranizuje pripremni kurs za polaganje TOEFL testa. Početak nastave 27.05.2016. godine u CPE Sarajevo i CPE Tuzla. Svim srednjoškolcima, studentima i nezaposlenima, na osnovu indexa ili potvrde, odobravaju popust od 10% popusta za sve prijave do 25.05.2016. godine.

Ovaj kurs vas priprema za polaganje TOEFL (Test of English as a Foreign Language). TOEFL je najpoznatiji svjetski certifikat za poznavanje engleskog jezika. Potreban je za upis na studij u SAD-u, kao i za upis na mnoge međunarodne programe studija, a široko je prihvaćen i na evropskim institucijama visokog obrazovanja. Ovaj sveobuhvatni kurs uključuje učenje i pripremne testove kako bi vam pomogao da ostvarite bolje rezultate na stvarnom testu. Preko 200 vježbi, 6 sati audio materijala i kompletan pregled gramatike su uključeni u literaturi. CPE je ovlašteni TOEFL test centar.

Predznanje: Intermediate ili Upper-Intermediate nivo predznanja engleskog jezika.

Trajanje: 50 časova (2 mjeseca nastave).

Literatura: Longman Preparation Course for the TOEFL® Test 672 str - originalna knjiga koju polaznici zdražavaju (uključena u cijenu).

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

U cijenu pripremnog kursa nije uključena cijena polaganja testa. Za više detalja kliknite ovdje.

Više informacija na www.cpe.ba

Prijavite se odmah, jer broj mjesta je ograničen!

Telefonom za Sarajevo: 033 260 505, Tuzla: 035 245 222 ili putem on line prijave za Sarajevo i Tuzla.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave