Javni nastupi, odnosi s medijima i moć uvjeravanja publike

05.01.2022. 12:50 / Izvor: Akta.ba
Javni nastup

CPE organizuje cjelodnevnu interaktivnu radionicu "Javni nastupi, odnosi s medijima i moć uvjeravanja publike".

CPE organizuje cjelodnevnu interaktivnu radionicu

Javni nastupi, odnosi s medijima i moć uvjeravanja publike

SARAJEVO - 27. januar 2022; 9:30-16h, Hotel Hills 5*

ograničeno na 16 učesnika

Iskoristite popust za rane prijave do 20. januara

Naučite biti samouvjereni na javnim nastupima i pred kamerama, prenesite svoju poruku uvjerljivo i odvažno. Kroz ovu radionicu ćete naučiti kako biti najbolji pred samim sobom, a samim tim i pred publikom. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus i da u potpunosti ovladate javnim nastupom kao vašom prilikom za ostvarenje poslovnih i ličnih ciljeva.

Radionica uključuje profesionalnog snimatelja i stvarnu simulaciju intervjua, tako da svi učesnici na početku radionice rade ulazni intervju, a na kraju radionice izlazni intervju kako bi vidjeli svoje napredovanje, a učesnici dobijaju snimke.

Radionica je namijenjena: direktorima, brend menadžerima, kandidatima za izbore, političarima, PR-menadžerima, glasnogovornicima, prezentatorima, promoterima, osobama koje u okviru svog posla imaju obavezu javnog nastupanja (posebno pred TV kamerama), bilo da je u pitanju nastup u medijima, obraćanje većem broju ljudi, prezentacija, predavanje ili predstavljajnje ideja/proizvoda, kao i za sve osobe koje žele unaprijediti svoje znanje iz oblasti javnog nastupa.

Radionicu vodi vrhunski ekspert sa odnose s javnošću, certificirani trener javnih nastupa Marina Bakić, koji svoja dokazana iskustva u preko 17 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi.

Saznat ćete kako najefikasnije definisati ciljeve, samosvjesno upravljati nastupom, efikasnije komunicirati sa medijima, izbjeći novinarske klopke, naučiti najbolje mentalne metode nastupa i uvjeravanja, inspirirati publiku te izgraditi povjerenje i kredibilitet.

Radionica vas priprema za javni nastup i prezentacije, uključujući i elektronske medije, kao i izradu vlastitih izjava, izlaganja i modela komunikacije, praktično primjenjivih u stvarnim situacijama.

Iskoristite popust za rane prijave do 20. januara

Više informacija i prijave

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave