Promovišite mojWeb i zaradite!

11.10.2016. 11:37 / Izvor: Akta.ba
Promovišite mojWeb i zaradite!

Leftor d.o.o. Tuzla Vas sa zadovoljstvom obavještava da su pokrenuli mojWeb affiliate (partner) program

Leftor d.o.o. Tuzla Vas sa zadovoljstvom obavještava da su pokrenuli mojWeb affiliate (partner) program preko kojeg preporukom njihove usluge možete zaraditi.

Ako ste bloger i objavljujete sadržaje vezane za web dizajn, online marketing i sl. iz Leftora Vas pozivaju da promovišite mojWeb uslugu, pišete afirmativno o mojWeb platformi, koristite je kao primjer dobre prakse u svojim člancima, postavite banner na svoju stranicu i sl. Za svakog ko sa vašim linkom napravi probnu stranicu i odluči se za kupovinu mojWeb paketa vi zarađujete proviziju.

Ako pružate usluge marketinga, poslovnih konsultacija ili ste informatičar, programer, webmaster, grafički dizajner, sigurno ste u situaciji da vas vaši klijenti i poznanici često pitaju za savjet vezano za izradu web stranice i prateće usluge (hosting, domene, održavanje). Neka vaša preporuka bude mojWeb. Dajte im svoj affiliate link ili vi napravite probnu stranicu za njih i na taj način zaradite proviziju za svaki prodani mojWeb paket po vašoj preporuci.

Zašto je mojWeb savršen za partnerski (affiliate) marketing?

• To je jedinstvena usluga na našem govornom području

• Posjeduje veliki tržišni potencijal

• Ima izrazito visoku stopu konverzije zahvaljujući jednostavnosti upotrebe sistema i vrhunskoj korisničkoj podršci

• Nudi visoku proviziju (od 10% do 20% po prodaji)

• 30 dana trajanje cookie-ja

• Sav promotivni materijal je dostupan i spreman za upotrebu (baneri, promotivni video, video uputstva, blog članci…)

Kako program radi i kako se prijaviti?

Kada neko na vašoj web stranici, blogu, e-mailu i sl. klikne na vaš affiliate link i dođe na mojWeb stranicu, u njihov internet preglednik (pretraživač, browser) će biti postavljen "cookie" ("kolačić") koji sadrži vaš affiliate kod. Ako ta osoba napravi probnu stranicu i odluči se za kupovinu mojWeb paketa, sistem će uplaćeni paket povezati sa vašim affiliate kodom i vama će biti pripisana provizija za prodati paket.

Za ulazak u program potrebno je da popunite i pošaljete prijavu. Da bi prijava bila uzeta u razmatranje, u poruci je potrebno opisati kako i gdje namjeravate promovisati mojWeb uslugu. Odobreni partneri će dobiti affiliate (partnerski) link i pravo promocije mojWeb usluge.

Detaljnije o uslovima saradnje i link za prijavu možete vidjeti OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti