Knjiga.ba donosi nove naslove tri sjajne spisateljice

24.07.2019. 08:56 / Izvor: Akta.ba
Knjiga.ba donosi nove naslove tri sjajne spisateljice

Predstavljamo vam nove naslove u ponudi Knjiga.ba. Ovaj put smo odabrali tri knjige koje su napisale tri sjajne spisateljice ...

Predstavljamo vam nove naslove u ponudi Knjiga.ba. Ovaj put smo odabrali tri knjige koje su napisale tri sjajne spisateljice ...

Vesna Dedić - Nikad nisam

„Nikad nisam“ je jedanaesti roman Vesne Dedić, u kojem četiri lijepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene nastoje da im budućnost umjesto prošlosti bude ljepši dio života. Zašto ženu, i kada sve ukazuje da je On pogrešan, baš to uzbuđuje?

„Nikad nisam“ je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota do kriminalaca i elitnih prostitutki.

Jelena Pantić - Kad porastem biću Ja

Kroz priče iz svakodnevice, saznaćete kako u praksi izgleda voljeti sebe, zauzimati se za sebe, živjeti svoju istinu, njegovati lijepe odnose sa ljudima, radovati se životu….ukratko- istinski živjeti.

Iz priče u priču, nježno i strpljivo će vas podsjećati da budete dobri prema sebi.

Da je u redu da Vi budete baš Vi.

Da ste važni.

Ova knjiga je namijenjena svim nježnim, ranjivim dušama, koje čeznu za više topline, hrabrosti i razigranosti u svojoj svakodnevici.

Amela Isanović - Pamti stope

Riječ je o zbirci priča čija tematika prati opstojnost države Bosne i Hercegovine, kroz njenu hiljadugodišnju povijest. Autorica je odabrala značajne ličnosti u povijesti Bosne i Hercegovine, da bi, prikazujući njihov život, ispisala izvrsne priče, kojima čitaocu približava poimanje vlastitoga trajanja na ovome prostoru.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza