al
Amitea doo ima tendenciju razvoja novih poslovnih ideja i inovativnih projekata

Građevina

Amitea doo ima tendenciju razvoja novih poslovnih ideja i inovativnih projekata

01.11.2019 12:49:24 / Izvor: Akta.ba

AMITEA doo osnovana je 2000 god, sa sjedištem u Mostaru, a osnovnu djelatnost ove firme predstavlja izvođenje građevinskih radova u oblastima niskogradnje, visokogradnje i hidrogradnje.

Amitea je danas gigant u svojoj oblasti, a o uspješnom poslovanju svjedoče i mnogobrojna priznanja i nagrade kod nas i u svijetu.

Povjerenje u poslovnom smislu stiče jer sadašnjim i budućim klijentima Amitea d.o.o. može sa sigurnošću iskazati spremnost da sve radove, iz oblasti kojom se bavi, izvodi kvalitetno i na vrijeme, a uz poštovanje zakona i propisa.

Planovi su vezani za budući razvoj preduzeća  i učešće na javnim tenderima u zemljama regiona i šire

U današnjem tržišno-ekonomskom okruženju, prateći savremena dostignuća u nauci i tehnologiji, Amitea doo ima tendenciju razvoja novih poslovnih ideja i inovativnih projekata, zapošljava iskusni tim stručnih inžinjera i  tehničkih kadrova  i otvorena je za saradnju.

Stalno  ispitivanje tržišta i praćenje svjetskih standarda, donosi odgovor na zahtjev kupaca i dovodi do sljedećih koraka u razvoju firme:  savremena organizacija i sticanje referenci u oblasti građevinske operative. Ono što Amiteu kao građevinsku firmu čini posebnom je činjenica da i bez angažovanja trećih lica – kooperanata  dovodi posao do završnih radova u predviđenom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina