al

Nekretnine i enterijer

Metropola Nekretnine prodaje zemljište 3630m2

03.04.2020 10:27:50 / Izvor: Akta.ba

Metropola Nekretnine prodaje zemljište površine 3630m2, koje se nalazi u naselju Rječica. Zemljište se sastoji od dvije jednake parcele površine po 1815m2, a na kojima je prema trenutnom nacrtu regulacionog plana „Reljevo“ predviđena mogućnost gradnje stambenog objekta spratnosti suteren, prizemlje i jedan sprat i to po jedan objekat na obje parcele. Obzirom da je zemljište u nagibu, u najnižoj tačci, zemljište graniči sa lokalnim neasfaltiranim putem s jedne strane, dok u najvišoj tačci, s druge strane pruža pogled na grad. Sa bočnih strana zemljište graniči sa susjednim parcelama na kojima postoje izgrađeni stambeni objekti. Dimenzije zemljišta su cca. 90 x 40m. Na dnu parcele, neposredno pored puta je izgrađen privremeni/pomoćni objekat od drveta.

Standard:

Na zemljištu postoji priključak na električnu energiju, a u neposrednoj blizini lokalni rezervoar za vodu. Postoji nezvanična informacija da će se makadamski put koji prolazi pored ovog zemljišta u skorije vrijeme asfaltirati. Inače, makadamskog puta ima cca. 300m2.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u ulici Paljevska, u naselju Rječica. Pripada općini Novi Grad, koja baš u ovom dijelu graniči sa općinom Vogošća. Do zemljišta je potrebno proći cca. 300m makadamskog puta. Autobusko stajalište se nalazi odmah po silazu sa makadamskog, lokalnog puta.

Metropola Nekretnine

+387 61 481 815

prodaja@metropolanekrernine.ba

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer