al

Predstavljamo

Mobile access friendly hotel!

13.04.2017 13:47:07 / Izvor: Akta.ba

Park Plaza Arena Pula modernizirala je svoju uslugu s ASSA ABLOY Hospitality Mobile Accessom koji je instalirala Špica!

Park Plaza Arena Pula, hotel Arenaturista, povećao je sigurnost i ugodnost boravka gostiju nadogradnjom postojećeg VingCard programa i sustava elektronskih brava s novim Assa Abloy Hospitality Mobile Access rješenjem.

Instalacija Špica! Riječ je o najnovijem programu i tehnologiji koji gostima omogućuju ulazak u sobe korištenjem mobilnih telefona, a time i zaobilaženje recepcije.

‘Tehnička realizacija ovog projekta napravljena je uz pomoć tehnologije i programske platforme vodeće svjetske kompanije za kontrolu pristupa u hotelijerstvu Assa Abloy Hospitality, njenog ekskluzivnog zastupnika Špica Sustava, te tvrtke Intersoft Tehnologies koja je razvila mobilnu aplikaciju “Park Plaza Croatia“ koja se povezuje na AAH sustav.

Gosti žele koristiti tehnologiju!

Došlo je ono neko doba u kojemu mobitele ne ispuštamo iz ruke. Koristimo ih kao budilice, kalendare, satove, sredstvo komunikacije, GPS… Sasvim je logično da ih sada možemo koristiti i kao ključ i sasvim je logično da to gostima odgovara!

Nadogradnjom na ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access osoblje hotela može osigurati gostima da odmah započnu s uživanjem na svom odmoru bez da stoje u redu na recepciji kako bi im bio omogućen ulazak u sobe. Time se također omogućava direktan marketing prema gostu, povećanje potrošnje te kvalitetnija komunikacija između gosta i osoblja, pogotovo između hotelskoga osoblja čime se povećava kvaliteta usluge, te optimizira poslovanje.

"Ponosni smo na to što gostima možemo pružiti najnovije tehnologije i usluge, i uzbuđeni smo zbog toga što rješenje ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access, koje je instalirala Špica, našim gostima pruža najveću razinu zadovoljstva", kazao je Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista.

Za više informacija kontaktirajte Dario.radosevic@spica.com

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo