al
Routing Banja Luka: Kompletna usluga projektovanja benzinskih stanica

Građevina

Routing Banja Luka: Kompletna usluga projektovanja benzinskih stanica

14.01.2021 07:41:34 / Izvor: Akta.ba

Routing d.o.o. Banja Luka vam pruža sve aktivnosti od planiranja, projektovanja, do nadzora, konsaltinga i ishodovanja dozvola za građenje i upotrebu objekata benzinskih stanica predmet su angažovanja za razne naručioce.

Posebno ističu dugogodišnju saradnju sa preduzećem Nestro Petrol za koje su do sada realizovali preko 40 projekata modernizacije, rekonstrukcije i izgradnje novih benzinskih stanica, ali i veliki broj drugih zadovoljnih klijenata koji nam se iznova vraćaju.

Kapaciteti firme Routing im omogućavaju multidisciplinaran pristup, detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja, te izradu preciznog glavnog projekta sa kvalitetnim predmjerom i predračunom kompletnih radova. U sklopu projektovanja i izrade varijantnih rješenja vrše softverske simulacije prolaska različitih vrsta vozila, kako bi postigli optimalan kapacitet i funkcionalnost benzinske stanice.

Na ovaj način investitor dobija kompletan uvid u investiciju, fukcionalan i ekonomičan objekat, a izvođači sve neophodne podatke za izvođenje radova. Kao partner i savjetnik klijentima nude cjelokupnu uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta do upotrebne dozvole.

Bogato iskustvo u nadziranju izvođenja radova na ovoj vrsti objekata čini ih vrlo konkurentnim, te pravim izborom za kompletnu uslugu ondje gdje je cilj kvalitet, brzina i zadovoljstvo u pogledu krajnje realizacije objekta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina