Routing Banja Luka: Kompletna usluga projektovanja benzinskih stanica

14.01.2021 07:41:34
Routing Banja Luka: Kompletna usluga projektovanja benzinskih stanica

Bogato iskustvo u nadziranju izvođenja radova na ovoj vrsti objekata čini Routing vrlo konkurentnim, te pravim izborom za kompletnu uslugu

Routing d.o.o. Banja Luka vam pruža sve aktivnosti od planiranja, projektovanja, do nadzora, konsaltinga i ishodovanja dozvola za građenje i upotrebu objekata benzinskih stanica predmet su angažovanja za razne naručioce.

Posebno ističu dugogodišnju saradnju sa preduzećem Nestro Petrol za koje su do sada realizovali preko 40 projekata modernizacije, rekonstrukcije i izgradnje novih benzinskih stanica, ali i veliki broj drugih zadovoljnih klijenata koji nam se iznova vraćaju.

Kapaciteti firme Routing im omogućavaju multidisciplinaran pristup, detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja, te izradu preciznog glavnog projekta sa kvalitetnim predmjerom i predračunom kompletnih radova. U sklopu projektovanja i izrade varijantnih rješenja vrše softverske simulacije prolaska različitih vrsta vozila, kako bi postigli optimalan kapacitet i funkcionalnost benzinske stanice.

Na ovaj način investitor dobija kompletan uvid u investiciju, fukcionalan i ekonomičan objekat, a izvođači sve neophodne podatke za izvođenje radova. Kao partner i savjetnik klijentima nude cjelokupnu uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta do upotrebne dozvole.

Bogato iskustvo u nadziranju izvođenja radova na ovoj vrsti objekata čini ih vrlo konkurentnim, te pravim izborom za kompletnu uslugu ondje gdje je cilj kvalitet, brzina i zadovoljstvo u pogledu krajnje realizacije objekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina