al

Građevina

Routing: Projektovanje turističkih kompleksa prepustite stručnjacima

13.02.2020 08:22:50 / Izvor: Akta.ba

Od razvoja ideje do realizacije Routing Banja Luka učestvuje sa naručiteljima u vrlo atraktivnom i inžinjerski vrlo zahtjevnom segmentu projektovanja turističkih kompleksa, te sa njima kombinovanih ili samostalnih turističkih sadržaja.

Rješenja iz Routinga su funkcionalna, ekonomična, atraktivna, te kompletno obrađena. Posebnu pažnju obraćaju na zaštitu i promociju zatečenih prirodnih kvaliteta lokacije, koji u sinergiji sa projektantskim rješenjima, pružaju atraktivan ugođaj.

Kapaciteti im omogućavaju multidisciplinaran pristup, detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja, te izradu preciznog glavnog projekta sa kvalitetnim predmjerom i predračunom kompletnih radova. Na ovaj način investitor, bilo da je u pitanju javni ili privatni naručilac, dobija kompletan uvid u investiciju, fukcionalan i ekonomičan objekat, a izvođači sve neophodne podatke za izvođenje radova.

Kao partner i savjetnik klijentima nude cjelokupnu uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta do upotrebne dozvole. Bogato iskustvo u nadziranju izvođenja radova na ovoj vrsti objekata čini ih vrlo konkurentnim, te pravim izborom za kompletnu uslugu ondje gdje je cilj kvalitet, brzina i zadovoljstvo u pogledu krajnje realizacije objekta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina