al
Ski closing i koncert Nataše Bekvalac na Jahorini

Turizam i gastro

Ski closing i koncert Nataše Bekvalac na Jahorini

01.04.2019 13:18:16 / Izvor: Akta.ba

Najava događaja - nedelja, 7. april 2019. godine

Olimpijski centar Jahorina i Otvorena mreža

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa Otvorenom mrežom se 7. aprila oprašta od zime kroz sportsko zabavni program sa ciljem podrške oboljeloj djeci BIH.

Posljednji skijaški dan na Jahorini obilježiće spektakularni dnevni koncert Nataše Bekvalac od 13:00 časova ali i besplatno skijanje tokom cijelog dana. Obzirom da je događaj humanitarnog karaktera ulaz na koncert se neće naplaćivati ali će na polazima liftova će biti postavljene humanitarne kutije u koje će korisnici skijališta, umjesto kupovine ski karte, moći ubaciti novac u skladu sa svojim mogućnostima a sve sa jednim ciljem, pomoć i izlječenje teško oboljele djece.

U okviru humanitarne akcije će se takođe prodavati i posebno dizajnirane majice i bandane ali i topli napitci za vrijeme trajanja koncerta od kojih su svi prihodi također namjenjeni u humanitarne svrhe. Ovom akcijom na Jahorini, 7. aprila, će se skupljati sredstva za troje djece i to Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva, Marka Pavlovića sa Pala i Merjem Bašić iz Sarajeva.


Pozivamo sve humane ljude da nam se pridruže 7. aprila na Jahorini, da se dobro zabavimo i pomognemo našim sugrađanima Milošu, Marku i Merjem, vratimo im osmjeh na lice i zajedno ispratimo zimu. Donacije možete izvršti I direktno uplatom sredstava na račun Olimpisjko centra Jahorina sa naznakom "HUMANITARNA AKCIJA" - Transakcijski račun otvoren kod NLB Razvojna banka 562-012-00002575-39 ali i pozivima na jedinstvene brojeve "OTVORENE MREŽE" - 17030 i 17050 za sva tri operatera M:TEL, BH TELECOM i HT ERONET - Cijena poziva 2 KM+PDV.
 

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu na humanost i podržati život!
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro