Smanjite troškove sa Halcom elektronskim certifikatom

19.06.2021 08:08:10
Smanjite troškove sa Halcom elektronskim certifikatom

Pored toga što čini Vaše poslovanje efikasnijim uz smanjenje troškova, Halcom elektronski certifikat Vam omogućava jednostavno korištenje, bilo gdje i bilo kada.

Pored toga što čini Vaše poslovanje efikasnijim uz smanjenje troškova, Halcom elektronski certifikat Vam omogućava jednostavno korištenje, bilo gdje i bilo kada.

PORUČI

Kako?

Jednostavno.

Štedite vrijeme na štampanje i ručno potpisivanje, kao i novac uložen u slanje dokumentacije, a dokumente potpisujte jednim klikom.

Šta je kvalifikovani elektronski certifikat?

Osnovna funkcija elektronskog certifikata je potvrda autentičnosti potpisnika elektronskog dokumenta, osigurava integritet podataka i štiti od promjene sadržaja e-dokumenata.

Da li je elektronski potpis isto što i svojeručni potpis?

Apsolutno je jednak. Prema odredbama Zakona o elektronskim uslugama, elektronski potpis ima istu pravnu snagu kao i svojeručni potpis.

Certifikati su izdati od strane Halcom CA Slovenija koji je uvršten na Trusted Listu EU. Time je validnost potpisa priznata, kako na teritoriji cijele BiH, tako i u svim zemljama članicama EU.

Da li su podaci zaštićeni?

Korištenje certifikata, pruža najviši sigurnosni nivo. Zahtjev podnosi lice na koje glasi certifikat, a PIN i PUK kod dobijaju se putem dva različita kanala.

Jedan certifikat za više banaka

Halcom kvalifikovani elektronski certifikat „Jedna za sve“, omogućava pristup jednim certifikatom na više računa u svim bankama koje su u Halcom sistemu. Dovoljno je jednim klikom promjeniti račun u aplikaciji.

Halcom rješenje za elektronsko bankarstvo dostpuno je u 15 banaka u Bosni i Hercegovini.

Jednostavno korištenje

Kvalifikovani elektronski certifikati, izdaju se na različitim medijima – kartici (potreban je čitač) ili USB stiku.

Nakon instalacije programa i ubacivanjem medija u Vaš računar, potrebno je odrediti PIN i nakon toga možete potpisivati dokumente u PDF formatu.

Gdje mogu da ga koristim?

Koristite certifikat za potpisivanje platnih naloga unutar Hal E-Bank rješenja, kao i za potpisivanje dokumentacije (kao što su obrasci, formulari, ugovori...), prijavljivanje na tendere ili pristupanje određenim servisima EU, a uskoro i pristupanju državnim portalima, portalima kompanija i osiguravajućih kuća.

Koja je cijena?

Iskoristite posebnu ponudu do 15.05.2021., sa dostavom certifikata do 30.06.2021.

U cijenu je uračunata i obuka o korištenju.

Na poručenih 5 i više certifikata, ostvarujete popust od 10%.

Važenje certifikata je 3 godine.

Više o ponudi pogledajte OVDJE

PODIJELI:
TAGOVI: Halcom elektronski certifikat

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak