Zavirite u unutrašnjost nove S-Klase (Foto)

31.12.2020 08:56:00

Luksuz je akcedntovan kao nikad do sada

Luksuz je akcedntovan kao nikad do sada. Nova S-Klasa postala je inteligentnija u mnogim oblastima, dok iskustvo u vožnji dostiže nove visine.

Digitalne inovacije na primjer u MBUX sistemu uključuju nove karakteristike koje čine vožnju još prijatnijom i bezbjednijom: među njima su, bezbjednosne inovacije kao što je vazdušni jastuk za putnike na zadnjem sjedištu.

U novoj S-Klasi dominira veliki display na središnjoj konzoli. Display je osjetljiv na dodir, brzog odziva, intuitivan te putem njega mozete na brz i jednostavan način individualizirati svoju S-Klasu. Naravno da je tu i opcija glasovnih komandi, koja se kao i kod ostalih Mercedes-Benz modela, aktivira riječima "Hey Mercedes".

Nova S-Klasa prepoznaje da li glas dolazi sa prednjeg ili stražnjeg sjedišta, što znači da i putnici na zadnjoj klupi mogu glasovnim komandama upravljati određenim postavkama. Ovo je samo dio onog što nudi najbolja limuzina na svijetu.

Na ovom modelu je kombinacija sienna smeđe/crne kože. Memory paket, masaža sjedišta, klimatizirana prednja i stražnja sjedišta, jastuk u naslonjačima, multifunckcionalni upravljač koža/drvo...

Ovo je samo dio onog što nudi unutrašnjost, a sve je u službi ugodnije voznje vozača i svih putnika.

AUTO LIJANOVIĆI d.o.o.

Bišće polje b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 514 444

Fax: +387 36 514 433

e-mail: prodaja@autolijanovici.com

web: http://www.autolijanovici.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika