Sarajevo Waves u završnoj fazi: U toku prodaja stanova u luksuznom naselju

29.12.2015. 16:01 / Izvor: Akta.ba
Sarajevo Waves u završnoj fazi: U toku prodaja stanova u luksuznom naselju
OTVORI GALERIJU

U ilidžanskom naselju Otes u toku su završni građevinski radovi na objektu Sarajevo Waves, potvrđeno je za portal Akta.ba iz kompanije Compact Invest d.o.o. Sarajevo.

Sarajevo Waves, prva zgrada kompleksa prelijepe, moderne arhitekture i dizajna je u završnoj fazi izgradnje, a stanovi će biti useljivi već početkom 2016. godine, potvrđeno je za portal Akta.ba iz kompanije Compact Invest.

Objekat je već poprimio svoj prepoznatljivi oblik, sa prostranim terasama zbog kojih je ovo naselje i dobilo svoje ime Sarajevo Waves.

"U toku je i završna faza opremanja pokaznih stanova kroz koje će potencijalni kupci moći imati puni doživljaj unutrašnjeg dizajna. Stanovi se prodaju po vrlo atraktivnim cijenama kvadrata već od 2.350,00 KM sa uključenim PDV-om. Ova cijena uključuje i garažno mjesto. Svi stanovi imaju centralno grijanje, 24 sata dnevno toplu sanitarnu vodu te klima uređaj, a kompletna zgrada je pod video nadzorom", navode iz Compact Investa za naš portal.

Sarajevo Waves 1, kao prvi objekat budućeg naselja odraz je njegove kvalitete i uspjeha, kako kroz odabir materijala u eksterijeru, tako i unutar stanova. Osim što objekat ispunjava svoju funkcionalnost, on zadovoljava i ekonomske i estetske uslove življenja, te sa kvalitetnim materijalima, opremom i dispozicijom stanova ispunjava želje i potrebe budućih stanara. Sarajevo Waves nudi široku paletu praktičnih dvosobnih i trosobnih stanova kvadratura u rasponu od 62 m2 do 108 m2.

Radi se o prvom objektu A9 i A10  kompleksa koji se se sastojati od dvije lamele pozicionirane blizu rijeke Željeznice na kojem su radovi počeli u februaru ove godine.

Inače, Sarajevo Waves  predstavlja stambeno-poslovni kompleks koji se sastoji od 6 objekata, 5 stambenih plus 1 poslovni što čini ukupno 13 zgrada  spratnosti Su+P+6, Su+Pr+7, koji nude  ugodne, svijetle i prozračne apartmane prilagođene datoj funkciji stanovanja. Stanovi posjeduju velike terase sa kojih se pruža predivan pogled na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, te jedinstvne prirodne resurse koji okružuju kompleks.

Firma Compact Invest se ponosi činjenicom da je objekat Sarajevo Waves 1 u potpunosti bosanskohercegovački proizvod koji je angažovao isključivo bosanskohercegovačke kompanije pri realizaciji, ulažući u vrhunski kvalitet materijala i izvedbe svih radova.

Investicija cijelog kompleksa Sarajevo Waves iznosi 50. 000.000 KM.

Više podataka zainteresirani mogu naći na www.cic.ba ili telefonom na +387 60 30 111 10.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije