Sajam turizma "LIST 2016" od 12. do 14. maja

14.11.2015. 11:54 / Izvor: Akta.ba
Sajam turizma 'LIST 2016' od 12. do 14. maja

Manifestacija koja je već prevazišla lokalne i regionalne okvire će se sljedeće godine održati u terminu od 12.do 14. maja 2016. godine. Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je 125.

Slijedeći potrebu za objedinjavanjem turističke ponude Bosne i Hercegovine, te za snažnijom i kvalitetnijom promocijom ove perspektivne privredne grane, u Lukavcu se 14. godinu za redom održava sajam turizma "LIST".

Manifestacija koja je već prevazišla lokalne i regionalne okvire će se sljedeće godine održati u terminu od 12.do 14. maja. Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je 125.  izlagača, a broj posetilaca premašio je 15. hiljada.

Doprinoseći ekonomskom razvoju BiH uz podršku organa vlasti, mi želimo dobrodošlicu svakom potencijalnom reprezentativnom gostu ili učesniku sajma iz Evrope i svijeta.

"Želja nam je da ponudimo i predstavimo najatraktivnije svjetske turističke resurse domaćim turistima a privrednicima iz BiH omogućimo lansiranje na svjetsko tržište. U isto vrijeme sajam je naša prilika da pokažemo Europi i širem okruženju, prirodnu ljepotu BiH i turističkih odredišta u našoj zemlji", saopćili su organizatori.

Kvalitetu manifestacije će doprinijeti bogat, sadržajan i raznovrstan program.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave