Podržimo PINK oktobar kampanju!

26.10.2016. 09:37 / Izvor: Akta.ba

Kupci u Bosni i Hercegovini mogu pomoći kupovinom Pink igračke motorna pila kod lokalnih Husqvarna dilera

U čast obilježavanja mjeseca oktobra a koji se u svijetu obilježava kao međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke Husqvarna AB će zajedno sa svojim saradnicima pomoći u borbi protiv ove smrtonosne bolesti.

Kupci u Bosni i Hercegovini mogu pomoći kupovinom Pink igračke motorna pila kod lokalnih Husqvarna dilera a koju je Husqvarna AB proizvela u specijalnoj ponudi sa namjerom da podrži međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke.

Za svaku kupovinu ove igračke a do isteka zaliha iz ove ponude Husqvarna AB zajedno sa svojim distributerom Thor doo i njihovim prodajnim partnerima iz Bosne i Hercegovine će donirati 3 EUR udruženjima koje pružaju programe i usluge za one čiji su životi pod uticajem raka dojke. Takođe dva udruženja će na poklon dobiti po jednu Husqvarna H450 Pink motornu pilu.

Zadatak je jasan: Širimo svijest o značaju rane prevencije raka dojki i svakodnevno radimo na stvaranju boljih uslova za život svih nas. Neka nam zajednički cilj bude - preventivno djelovati i pomoći oboljelima od raka dojke!

Potražite vama najbliže prodajno mjesto kako biste nabavili i vi svoju igračku Husqvarna Pink motorna pila!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi