Komotin iz Jajca glavni izvođač radova Retail Parka u Gradišci (FOTO)

03.06.2020. 12:45 / Izvor: Akta.ba
Komotin iz Jajca glavni izvođač radova Retail Parka u Gradišci (FOTO)

Centrum trade iz Banjaluke počeo je sa izgradnjom najsavremenijeg prodajnog centra Retail Park na lokaciji bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Gradiška.

Centrum Trade iz Banjaluke počeo je juče sa izgradnjom najsavremenijeg prodajnog centra Retail Park na lokaciji bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Gradiška.

Glavni izvođač radova je Komotin d.o.o. Jajce, potvđeno je iz ove kompanije za Akta.ba.

Vrijednost investicije prelazi nekoliko miliona eura, a namjera investitora je obezbijediti mjesto za ugodan i sveobuhvatan šoping u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Kako smo ranije objavili, Centrum Retail Park će se prostirati na 18.000 m2 i predstaviti do sada neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

Osim ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma.

 

Pored poznatih svjetskih brendova koji dolaze u Gradišku, u žiži interesovanja je i dodatni sadržaj koji će Centrum Retail Park omogućiti.

U okviru kompleksa nalazit će se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

U Retail parku planiran je veliki broj prodavnica, kino, dječije igraonice, restorani i kafići.

Retail park nalazit će se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU. Jedini je Retail Park na teritoriji koja se prostire od Zagreba do Slavonskog Broda, a svojom blizinom interetsantan je za kupce koji žive na teritoriji izmedju ova dva hrvatska grada.

Plan je da se kompletna izgradnja završi u drugoj polovini 2021. godine.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije