Na prodaju atraktivne parcele u "Jelšingradu", uskoro proširenje PZ "Ramići"

18.09.2020. 10:33 / Izvor: Akta.ba
Na prodaju atraktivne parcele u 'Jelšingradu', uskoro proširenje PZ 'Ramići'

Druga parcela je površine 3.241 metar kvadratni, a početna prodajna cijena je 259.280 KM.

Grad Banjaluka ponudio je na prodaju posredstvom licitacije, koja će biti održana 7. oktobra, dvije atraktivne građevinske parcele u novoj poslovnoj zoni "Jelšingrad", s ciljem izgradnje novih poslovnih objekata u novouspostavljenoj poslovnoj zoni, nakon gotovo popunjene zone "Ramići".

Površina jedne parcele je 16.198 metara kvadratnih i njena početna prodajna cijena je 1.295.840 KM.

Druga parcela je površine 3.241 metar kvadratni, a početna prodajna cijena je 259.280 KM.

Oglas o prodaji ovih nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod "Jelšingrada", u svojini grada Banjaluka objavljen je danas, a pravo na učešće u postupku licitacije imaju privredni subjekti koji su registrovani za obavljanje proizvodne djelatnosti.

Svi zainteresovani dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 6. oktobra, do 13.00 časova, na protokol Gradske uprave Banjaluka, kancelarija broj 14, sa naznakom Prijava za licitaciju - za nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod "Jelšingrada" - za Komisiju.

Licitacija će biti održana 7. oktobra u zgradi Gradske uprave, u sali broj 238/2, sa početkom u 12.00 časova.

Grad Banja Luka proširiće Poslovnu zonu "Ramići", nakon što su kapaciteti zone praktično već popunjeni, gradnjom pogona 15 preduzeća.

U Ramićima, zbog velikog interesa investitora, ostala je slobodna samo još jedna jedna parcela, koja će biti ponuđena na licitaciju. Osim glavne hale, koja je najveća po površini, praktično će postojeći kapacitet zone biti popunjeni zbog čega je u planu dalje širenje zone.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije