Dragan Tatić gradi sportsko-rekreacionu halu u Banjaluci

22.08.2012. 11:56 / Izvor: eKapija.ba
Dragan Tatić gradi sportsko-rekreacionu halu u Banjaluci

Banjaluka bi do kraja ove godine trebala postati bogatija za moderan sportski objekat, kojeg kao privatni investitor gradi Dragan Tatić, vlasnik kompanije Farma-Prom.

Radi se o sportsko-rekreacionoj hali površine 5.800 metara kvadratnih čija je izgradnja počela prije dva mjeseca na lokaciji Prijedorska petlja u Banjaluci. Plan investitora jeste da sve građevinske radove budi završeni do decembra.

"Sportska hala gradi se na zemljištu koje je u privatnom vlasništvu kompanije Farma Prom i to će biti jedinstven objekat koji trenutno ne postoji u Banjaluci. Što se tiče dinamike radova, postavljeni su temelji i željezna konstrukcija i fazi smo postavljanja panela", potvrdila je za eKapiju Karmela Karalić iz Farma-Proma.

U dvorani će na raspolaganju biti tereni za košarku, rukomet, odbojku, stolni tenis, skvoš, kao i drugi sadržaji sadržaji kao što su pomoćni tereni, kuglana, teretana, ugostiteljski objekat.

Ukupna investicija iznosi 2,1 milion konvertbilnih maraka, a projekta se za sada finansira iz vlastitih sredstava.

Kompanija Farm Prom se bavi transportom i distribucijom štampe iz Srbije za male poddistributere, te prevoz svih vrsta roba u zemlji i inostranstvu.

Posluju već 12 godina i zapošljavaju 32 radnika. Kako su nam objasnili u ovoj firmi, izgradnju sportsko-rekreacione hale pokrenuli su jer je to bila "želja iz mladih dana" Dragana Tatića, vlasnika Farm Proma.

Glavni izvođač građevinskih radova je kompanija Vranica Banja Luka, a na projektu su angažovane i druge banjalučke firme, Dionis Komerc i Binis Beton.

N.Voloder

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije