Investicije / PROJEKTI

Planirana izgradnja prilaznog puta u privrednoj zoni Kilavci

U okviru Projekta integrisanog lokalnog razvoja, koji je zajednička inicijativa Razvojnog programa Ujedinjenih nacija(UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju(SIDA) Opština Nevesinje realizuje projekat „Uređenje infrastrukture u industrijskoj zoni Kilavci “.

21.08.2014. 10:37 / Izvor: eKapija.ba

U okviru Projekta integrisanog lokalnog razvoja, koji je zajednička inicijativa Razvojnog programa Ujedinjenih nacija(UNDP) i SIDA i Opština Nevesinje realizuje projekat Uređenje infrastrukture u industrijskoj zoni Kilavci .

Ukupna vrijednost projekta je 131.676 KM, gdje učešće opštine iznosi 82.536 KM, a UNDP finansira sa 49 .140 KM.

Realizacijom ovog projekta biće izgrađena saobraćajnica sa trotoarom u dužini od 200 m, kojom će biti obezbjeđen pristup novim građevinskim parcelama ukupne površine 12000 m2 i biti povećana ponuda namjenskog gradskog građevinskog zemljišta za gradnju novih poslovnih kapaciteta.

Obezbjeđenjem pristupne saobraćajnice do građevinskih parcela u poslovnoj zoni „Kilavci“ stvoriće se povoljni uslovi za korišćenje ovog prostora što će omogućiti zainteresovanost domaćih i stranih investitora.

Projekat će biti realizovan do 15. juna naredne godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije