Investicije / PROJEKTI

Počinje priprema projekta "Snabdijevanje vodom i kanalizacija u opštini Sokolac"

08.06.2018. 09:26 / Izvor: Akta.ba

Tim za upravljanje projektima pri Ministarstvu finansija Republike Srpske dao je saglasnost opštini Sokolac da započne sa izradom tenderske dokumentacije za komponentu III projekta „Snabdjevanje vodom i projekat kanalizacije u opštini Sokolac“ koji se implementira u sklopu projekta „Vodovodna i kanalizaciona infrastruktura u Republici Srpskoj“.

Po projektu, Ministarstvo finansija RS dalo je saglasnost da opština Sokolac iz kreditnih sredstava raspolože sa 630.000 eura. Po odobrenju sredstava od strane Evrpske komisije, opština Sokolac će dobiti i grant sredstva u iznosu od 250.000 eura.

III komponentom projekta, predviđena je: Izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Majdani do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, , izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Brezjak do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnja primarnog kanalizacionog voda od naselja Podromanija do tranzitnog voda ka lokalitetu Bjelosavljevići gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda i izgradnja primarnog kanalizacionog voda od zajedničkog tranzitnog voda kanalizacije do Bjelosavljevića gdje je idejnim rješenjem planirana izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije