Investicije / PROJEKTI

Produženi rokovi za podnošenje ponuda za radove na Sarajevo Toweru

30.10.2018. 13:54 / Izvor: Akta.ba

Zbog velikog interesa ponuđača, a s obzirom na ozbiljnost i veličinu projekta, produžen je rok za prikupljanje ponuda po tenderima za radove na elektro, mašinskim i hidro instalacijama na stambeno-poslovnom objektu Sarajevo Tower.

Podsjećamo da je kompanija "Smart Invest" jedan od investitora projekta, nosilac organizacije objave tendera i prikupljanja ponuda, a vrijednost radova koji su predmetom tendera je oko 45.000.000,00 KM.

"Naša misija je povezivanje investicije sa kompanijama najboljeg privrednog potencijala, uz osigurane procedure integriteta, etike i usklađenosti“, a cilj nam je da kroz transparentne tenderske procedure osiguramo kvalitet gradnje, što predstavlja primarni cilj projekta Sarajevo Tower", ističe Elvedin Mahmutović, direktor Smart Investa d.o.o. Sarajevo.

Tenderi za koje su produženi rokovi prikupljanja ponuda na izgradnji kompleksa Sarajevo Tower su mašinske instalacije, elektroinstalacijehidroinstalaterske radove.

Inače, jučer je kompanija Smart Invest raspisala još jedan tender za prikupljanje ponuda najpovoljnijih ponuđača, tačnije za izvođenje zidarskih radova na stambeno-poslovnom objektu "Sarajevo Tower".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije