Počinje servisiranje tunela na autocesti A1

Investicije / PROJEKTI

Počinje servisiranje tunela na autocesti A1

Servisi će se vršiti u noćnim satima uz zatvaranje pripadajućih dionica autoceste.

22.05.2021. 09:06 / Izvor: Akta.ba

U sklopu redovnih aktivnosti održavanja opreme u razdoblju od 24. maja do 16. juna ove godine vršit će se servisi tunela na autocesti A1, a servisi će se vršiti u noćnim satima uz zatvaranje pripadajućih dionica autoceste, najavili su iz Autocesta FBiH.

Redovno održavanje obavljat će se po sljedećem rasporedu:

  • Zatvaranje poddionice Bijača - Kravice, lijeva i desna strana, 24. i 25. svibnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju planiran je servis u tunelu Bijela vlaka koji se nalazi na navedenoj poddionici.
  • Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Gaj i Igman 25. i 26. svibnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Gaj i Igman koji se nalaze na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Vis, 25. Novembar i Grab u razdoblju od 26., 27. i 28. svibnja od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Vis, 25. Novembar i Grab koji se nalaze na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Vis, 25. Novembar i Grab 31. svibnja, 1. i 2. lipnja od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Vis, 25. Novembar i Grab koji se nalaze na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Gaj i Igman 2. i 3. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Gaj i Igman koji se nalaze na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Zenica jug - Lašva u zoni tunela 1. mart, 7. i 8. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelu 1. mart koji se nalazi na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Zenica jug - Lašva u zoni tunela 1. mart, 8., 9. i 10. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis tunela 1. mart koji se nalazi na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo sjever – Sarajevo zapad u zoni tunela Oštrik i Ožega 14. i 15. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Oštik i Ožega koji se nalazi na navedenoj dionici.
  • Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo sjever – Sarajevo zapad u zoni tunela Oštrik i Ožega 15. i 16. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom periodu je planiran servis u tunelima Oštik i Ožega koji se nalazi na navedenoj dionici.

Privremena prometna signalizacija će se postaviti u skladu s Pravilnikom o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama, načinu obilježavanju radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daje ovlaštena osoba, priopćeno je iz Autocesta FBiH.

PODIJELI:
TAGOVI:

tunel karaula

autocesta A1

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije