Ikea u Srbiji ulaže milijardu eura?

07.06.2013. 08:31 / Izvor: B92
Ikea u Srbiji ulaže milijardu eura?

Veleposlanik Švedske u Beogradu Krister Asp najavio je da je "Ikea" na putu da osnuje poduzeće u Srbiji i da će ta tvrtka uskoro doći, što će biti velika investicija u Srbiji, od preko milijarde eura kao i da će uskoro u Srbiju doći i "H & M ", tvrtka koja se bavi proizvodnjom odjeće.

Da će najpoznatiji svjetski i europski proizvođač namještaja otvoriti svoju tvornicu u Srbiji zemlji postaje sve izvjesnije, piše Tanug, prenosi B92.
 
Veleposlanik Švedske u Beogradu Christer Asp najavio je da je "Ikea" na putu da osnuje poduzeće u Srbiji i da će ta tvrtka uskoro doći, što će biti velika investicija u Srbiji, od preko milijarde eura kao i da će uskoro u Srbiju doći i "H & M ", tvrtka koja se bavi proizvodnjom odjeće.
 
Asp je dodao i da Švedska snažno podržava Srbiju da postane članica Europske unije.
 
Podsjetimo, bilo je dosta najava da će Ikea otvoriti tvornicu u Srbiji. Jedna od najsvježijih bila je najava prvog potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića koji je rekao da je poslije dužeg vremena riješeno pitanje poslovanja "Ikee" u Srbiji, tako da se "može očekivati ​​da ta tvrtka počne raditi u Srbiji u travnju 2014. godine ". "Ukoliko Srbija u lipnju dobije datum za početak pregovora, bit će još velikih stranih investicija", rekao je tada Vučić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije