Rekonstrukcija sjedišta komunalne službe u Domaljevcu

Investicije / PROJEKTI

Rekonstrukcija sjedišta komunalne službe u Domaljevcu

Sredstva za rekonstrukciju sjedišta komunalne službe u Domaljevcu osiguralo je Javno poduzeće Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

13.07.2016. 08:54 / Izvor: Akta.ba

Nakon što su provedeni postupci javne nabavke i izabrani najpovoljniji izvođači, načelnik  Općine Domaljevac-Šamac Mario Jurkić potpisao je ugovore s izvođačem radova i nadzorom na dogradnji i rekonstrukciji komunalne službe.

Radove će izvoditi društvo Rasimgradnja d.o.o. Gradačac a nadzor će vršiti društvo IN projekt d.o.o. Orašje.

Sredstva za rekonstrukciju sjedišta komunalne službe u Domaljevcu osiguralo je Javno poduzeće Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

"Nakon što su obnovljeni svi javni objekti na području općine, počevši od doma zdravlja, dječjeg vrtića, mjesnih domova i školskih objekata, red je došao i na sjedište komunalne službe u Domaljevcu. U ime zaposlenika komunalne službe i svih građana općine Domaljevac-Šamac želim se zahvaliti Elektroprivredi HZ HB jer se uključila u obnovu komunalne službe koja je tijekom poplava 2014. godine značajno oštećena. Ovakav način obnove u kojem jedno javno poduzeće sa razine Federacije pomaže obnovu jedne javne službe u općini Domaljevac-Šamac, predstavlja rezultat vrlo ozbiljne suradnje lokalne zajednice i uprave Elektroprivrede i svakako je pozitivan primjer zajedničkog djelovanja na provedbi projekata oporavka od poplave", istakao je općinski načelnik prof. Mario Jurkić povodom početka radova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije