Produžen poziv za izgradnju i opremanje Biblioteke Univerziteta u Sarajevu

Investicije / PROJEKTI

Produžen poziv za izgradnju i opremanje Biblioteke Univerziteta u Sarajevu

Izgradnja Biblioteke je od velike važnosti za BiH jer se radi o jednom od  najznačajnijih projekata u novijoj historiji UNSA-e.

20.02.2019. 10:01 / Izvor: Akta.ba

Univerzitet u Sarajevu danas je zbog nedovoljnog broja pristiglih aplikacija na Poziv za predkvalifikacije objavljen  23. novembra 2018. godine, i nemogućnosti da se formira "kratka lista", produžio krajnji rok za dostavu aplikacija za projekat "Izgradnja i opremanje Univerzitetske biblioteke Univerziteta u Sarajevu".

Za realizaciju ovog projekta Kraljevina Saudijske Arabije je Bosni i Hercegovini učinila dostupnim novčana sredstva, u vidu granta, namijenjena Projektu izgadnje i opremanja Biblioteke Univerziteta u Sarajevu.

Dostavu ponuda je moguće izvršiti najkasnije do 25. aprila 2019. godine do 16.00 h.

Izgradnja Biblioteke je od velike važnosti za BiH jer se radi o jednom od  najznačajnijih projekata u novijoj historiji UNSA-e, koja će po prostoru i opremljenosti biti jedna od najuređenijih i najopremljenijih zgrada, ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regionu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije