Donesena Odluka o izmjeni Regulacionog plana centralnog područja Banjaluke

04.11.2022. 13:29 / Izvor: Akta.ba
banjaluka

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banje Luke održanoj 25. oktobra 2022. godine donesena Odluka.

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banje Luke održanoj 25. oktobra 2022. godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana dijela centralnog područja grada Banjaluke (Službeni glasnik Grada Banja Luka br. 37/22).

Planom će biti obuhvaćen prostor između ulica Kralja Petra I Karađorđevića, Trga srpskih junaka i 1. krajiškog korpusa u ukupnoj površini od  3,68 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, 15 dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na: www.banjaluka.rs.ba.

Iz Odjeljenja pozivaju zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 19. novembra 2022. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije