Euro info korespondentni centar organizuje drugu radionicu na temu "Praktična izrada projektnih prijedloga za programe EU"

16.12.2008. 14:05 / Izvor: eKapija.ba
Euro info korespondentni centar organizuje drugu radionicu na temu 'Praktična izrada projektnih prijedloga za programe EU'

Euro info korespondentni centar BiH (EICC BiH) Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine će u srijedu, 17.12.2008. godine organizovati radionicu na temu „Praktična izrada projektnih prijedloga za programe EU“. Radionica sa početkom u 09:00 sati će biti održana u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu. Ovo je inače druga ovakva radionica u organizaciji Centar u toku ovog mjeseca dok je prva uspješno održana 04. decembra, navodi se u saopćenju.

Za učešće na radionici se prijavilo 20 predstavnika privatnih i javnih preduzeća (Geoprojekt, Via Media, Uniklima, Revah, JKP Vodovod i kanalizacija Bihać), te organa uprave, nevladinih organizacija i udruženja (Općina Gornji Vakuf, Caritas, Centar za napredne studije, Zadružni savez BiH, Privredna komora FBiH, Udruženje „Život sa Down syndromom”, Meturuški institut Univerziteta u Zenici).

Cilj radionice je omogućiti učesnicima da sami izaberu nekoliko projektnih ideja koje će kroz grupni rad i praktičnu primjenu znanja koje su stekli na ranijim seminarima, preraditi i razviti u konačne projektne prijedloge u skladu sa pravilima i procedurama Evropske komisije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave