Digitalna transformacija

Webinar: Digitalni marketing i razvoj web prodavnice

12.04.2024. 15:44 / Izvor: Akta.ba
webinar

Fokus ovog webinara je da polaznike upozna sa osnovama i bitnim elementima efektivnih kampanja digitalnog marketinga.

Digitalna transformacija je put kojim mala i srednja preduzeća moraju krenuti kako bi se uspješno prilagodila promjenama koje se događaju u svim sektorima ekonomije, te pronašla nove poslovne prilike i izašla na nova tržišta.

Svaka grana privrede ima svoje specifičnosti i različite razvojne potrebe koje će se nužno odraziti na drugačiji pristup digitalnoj transformaciji i korištenju digitalnih rješenja specifičnih za određeni privredni sektor.

Ono što je zajedničko malim i srednjim preduzećima u svim granama privrede je potreba da se sa svojim proizvodima i uslugama adekvatno pozicioniraju na domaćem, te probiju na nova tržišta, zadrže postojeće i pridobiju nove kupce i korisnike.

Vaš digitalni prozor u poslovni svijet

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u webinaru "Digitalni marketing i razvoj web prodavnice" koji će se održati 17. aprila 2024. godine, s početkom u 10:00 sati.

Prisustvo ovom webinaru će biti moguće putem online videokonferencijske platforme MS Teams.

Prijave za ovaj događaj su moguće najkasnije do utorka, 16.4.2024. godine, skeniranjem QR-koda ili putem linka.

Fokus ovog webinara je da polaznike upozna sa osnovama i bitnim elementima efektivnih kampanja digitalnog marketinga.

Webinar ima i za cilj da učesnike upozna sa principima i koracima razvoja web stranice i web prodavnice koje će doprinijeti unapređenju komunikacije sa korisnicima i ostvarenju boljih prodajnih rezultata.

Organizaciju ovog webinara omogućio je projekat "Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini / EU4DigitalSME", finansiran od strane Evropske unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Projekat ima za cilj povećanje kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju.

EVALUACIJA SPROVEDENOG DOGAĐAJA 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave