JEDINSTVEN REZULTAT

Asa Central osiguranje ostvarilo 100 miliona KM premije osiguranja

14.11.2023. 10:44 / Izvor: Akta.ba
Asa Osiguranje

ASA CENTRAL osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje je dostiglo premijski prihod veći od 100 miliona KM.

ASA CENTRAL osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje je dostiglo premijski prihod veći od 100 miliona konvertibilnih maraka u jednoj poslovnoj godini.

Mjesec i pol prije isteka poslovne godine ostvarena je premija u iznosu od 100 miliona KM.

Tim povodom, u ime osiguranja, Direktor agencijskog kanala prodaje Emir Đulabić je uručio poklone zastupniku osiguranja i osiguraniku koji su zaključili polisu sa kojom je prvi puta u historiji dostignut ovaj rezultat. Zastupniku u osiguranju je uručen sat, a osiguraniku poklon vaučer za sistematski pregled u partnerskoj ustanovi ASA CENTRAL osiguranja Eurofarm Centar Poliklinici.

dulbasic

Zastupnik ASA CENTRAL osiguranja, koji je ugovorio spomenutu polisu osiguranja, gospodin Nedim Delić je kazao: „Godinama sarađujem sa ovom domaćom osiguravajućom kućom. Čast mi je što sam dio ove velike priče, a posebno mi je drago što je baš moja polisa zaokružila veliki broj od 100 miliona KM. Zahvaljujem Timu ASA CENTAL osiguranja na dosadašnjoj saradnji, ali i na ukazanom povjerenju te poklonu. Nastavljamo saradnju i idemo obarati nove rekorde“.

Gospodin Eldin Pita, osiguranik koji je osvojio poklon vaučer, je kazao kako je godinama vjeran ASA CENTRAL osiguranju, jer ima dobru i kvalitetnu uslugu, dostupnu u bilo koje doba dana.

vaucer

„Ovaj uspjeh rezultat je timskog rada u duhu našeg slogana „spojeni povjerenjem“. Čestitamo gospodinu Deliću i gospodinu Piti.

Zahvaljujemo se ostalim kolegama na uspješnom radu i rezultatu, kao i svim našimosiguranicima“,  izjavio je Feđa Morankić, Predsjednik Uprave Društva ASA CENTRAL osiguranje d.d.

Poziciju najvećeg osiguravajućeg društva u BiH, ASA CENTRAL osiguranju je donijela infrastruktura kojom raspolaže. Nju čini mreža od više od 200 prodajnih mjesta u BiH, lanac od 64 stanice za tehnički pregled te više od 850 uposlenika. ASA Central osiguranje ostaje prvi izbor za građane i kompanije u BiH kada je u pitanju sigurnost. Pripadnost ASA Grupi i saradnja sa ostalim članicama, klijentima osiguranja nudi potpuniji pristup finansijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja te jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu. Skoro otvaranje ASA Bolnice, prve privatne opšte bolnice u Bosni i Hercegovini omogućiti će zajedničko kreiranje novog proizvoda dopunskog zdravstvenog osiguranja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital