Najave / DOGAĐAJI

Boljim poslovnim okruženjem do više radnih mjesta

22.06.2018. 11:41 / Izvor: Akta.ba

U organizaciji Udruženja Nezavisni biro za razvoj (NBR) Gradačac i Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, u sklopu kampanje javnog zagovaranja pod nazivom "Boljim poslovnim okruženjem do više radnih mjesta", koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj - USAID u BiH, organizuje se press konferencija: u ponedjeljak, 25. juna/lipanj 2018. godine u 10:00 sati u hotelu Mepas, dvorana Princess ul. Kneza Višeslava b.b. Mostar. Tim povodom zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovaj skup.

Prisutnima će se obratiti:

  • G. Tomislav Majić, Predsjednik Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar
  • Gđa. Jasmina Pašić, Pomoćnik ministra Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije;
  • G. Goran Dodig, Predstavnik LEDnet mreže

Kampanja javnog zagovaranja „Boljim poslovnim okruženjem do više radnih mjesta“ se organizuje u sklopu sektora Politike ekonomskog razvoja u BiH u okviru programa „Program održivosti civilnog društva u BiH (CSSP)“.

Kampanja želi ubrzati proces reforme registracije biznisa u FBiH, izmjenu Zakona o privrednim društvima, te uspostaviti registar parafiskalnih nameta i uticaj na smanjenje broja nameta.

Unaprijed se zahvaljujemo na dolasku i stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije!

Kontakt: Tomislav Majić, +387 61 198 030, tomislav@linkmostar.org, www.linkmostar.org

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave