Bosnia Agile organizuje dva treninga u aprilu

02.04.2018. 11:58 / Izvor: Akta.ba

Bosnia Agile udruženje koje se bavi promovisanjem agilnih principa i metoda razvoja softvera i upravljanja projektima u Bosni i Hercegovini organizuje dva treninga

Bosnia Agile udruženje koje se bavi promovisanjem agilnih principa i metoda razvoja softvera i upravljanja projektima u Bosni i Hercegovini organizuje dva treninga za vas u aprilu 2018 godine.

Prvi trening AGILNI PROJEKTNI MENADŽMENT (PMI-ACP EXAM PREP) biće održan 10. I 11. 4. 2018 u hotelu Holiday Sarajevo.

Ovaj trening će vas naučiti najpopularnijim Agile okvirima i metodologijama, kako se oni uklapaju jedan sa drugim i kako se koriste na jednom projektu, te naravno, kako položiti ispit.

Tokom trening imat će te priliku naučiti, diskutovati i razmotriti agilne okvirove, metodologije, alate i tehnike kao što su Scrum, eXtrem Programming, Lean and Crystal Clear. Također će te imati priliku naučiti kako urediti procese i agilne alate, te kako ih prilagoditi vašem okruženju.

Early bird kotizacija iznosi 399KM.

Za sve informacije o treningu posjetite: http://agile.ba/ba/dogadaji/doga%C4%91aj/125-trening-agilni-projektni-menadzment-pmi-acp-exam-prep

 

Drugi trening SCRUM MASTER EXAM PREP biće održan 17.4.2018. u hotelu Holiday Sarajevo.

Scrum je okvir koji nudi set aktivnosti, artifakata i pravila, koje trebaju primjenjivati ljudi uključeni u razvoj proizvoda kojim se rješavaju kompleksni problemi u promjenljivom okruženju. Scrum nam omogućava da se fokusiramo na razvoj proizvoda koji zadovoljavaju potrebe biznisa, isporučujući funkcionalnosti inkrementalno kroz empirijski proces.

Polaznici obuke će dobiti puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda, te koncepte i prakse koje definiše Scrum framework. Trening se izvodi u visoko interaktivnom i kolaborativnom formatu sa elementima predavanja i zajedničkog revidiranja pitanja i odgovora koji odgovaraju PSM I ispitu.

Kotizacija za ovaj trening iznosi 299KM.

Za sve informacije o treningu posjetite: http://agile.ba/ba/dogadaji/doga%C4%91aj/120-trening-scrum-master-exam-prep

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave