"Štrik-izložba" i prodajni sajam cvijeća, pčelinjih proizvoda i rukotvorina u Čapljini

04.05.2022. 11:49 / Izvor: Akta.ba
štrik izložba

Druga jednodnevna "Štrik izložba" na otvorenom u Čapljini u okviru manifestacije "Cvijet Hercegovine".

U okviru manifestacije "Kultura i cvijeće", koja traje cijeli peti mjesec, Turistička organizacija ČapljinKa organizira izbor najljepše uređenog balkona i dvorišta u Čapljini. 

Tituli "Cvijet Hercegovine", koju nosi naš grad, uvelike doprinosi svaki  žitelj svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim  trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća i okućnica. 

Ljubav, empatija i odgovornost se stječe od malih nogu. Učimo u svojim domovima, vrtiću i školi. Da najmlađi žitelji Čapljine itekako vole svoj grad prikazali su bojama i papirom. U organizaciji TO ČapljinKa njihovi radovi će biti prezentirani u petak 06.05.2022.godine od 11 do 17 sati na Trgu kralja Tomislava, drugom jednodnevnom "Štrik izložbom" na otvorenom u Čapljini.

Posjetitelji će i ove godine uživati u najljepšoj šarenoj izložbi radova: OŠ Vladimira Pavlovića, OŠ Lipanjske zore Višići, Dječjeg vrtića Čapljina, Vrtića Cvitak, Rođendaonice Čapljinko,  Mali istraživači, Vrtić Betlehem Gabela Polje i Udruge Močvara iz Čapljine.

Manifestaciju ove godine obogaćujemo prodajnim sajmom više izlagača na istoj lokaciji. Tako će nam se sa svojim proizvodima i rukotvorinama predstaviti cvjećari, umjetnici, pčelari, humanitarne i ekološke udruge. "S obzirom na to da obilježavamo Majčin dan u nedjelju, posjetitelji će imati šarolik i bogat izbor prigodnih poklona svojim majkama, kao i svim dragim osobama", poručili su organizatori.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave