Intezivne radionice

Agripreneur: Sve je spremno za petodnevnu radionicu u Mostaru

21.04.2023. 13:32 / Izvor: Akta.ba
AGRIPRENEUR

Nakon uspješno održane prve radionice krajem studenog u Bijeljini, mladi poljoprivrednici, korisnici projekta AGRIPRENEUR, sljedeći će tjedan nastaviti jačati poduzetničke vještine.

Nakon uspješno održane prve radionice krajem studenog u Bijeljini, mladi poljoprivrednici, korisnici projekta AGRIPRENEUR, sljedeći će tjedan nastaviti jačati poduzetničke vještine. Njih 50 u periodu od ponedjeljka, 24.4. do petka, 28.4.2023. godine u Mostaru očekuje intenzivna radionica koja će biti odlična nadogradnja znanja stečenih tijekom prethodne.

Tijekom pet dana, sudionici će imati priliku slušati iskusne stručnjake koji će ih uvesti u svijet pripreme projektnih prijedloga s naglaskom na praktičan rad na razvoju logičkog okvira, budžeta i ostalih dijelova projektnih aplikacija.

Sudionici će detaljnije ući i u svijet digitalnog marketinga i primjene informacijskih tehnologija u poljoprivredi, a imat će priliku poslušati i iskustva stručnjaka iz Sjedinjenih Američkih Država.

Program radionice će se dotaknuti i pravnih formi organiziranja poduzetničkih djelatnosti, ali i osnova financija i upravljanja istim.

Kroz terenske posjete polaznici će moći upoznati se s pozitivnim primjerima iz svijeta poljoprivrede, a tijekom radionice imat će priliku i za neformalna druženja kako bi ojačali stvorenu mrežu i u budućnosti ostvarili suradnju. Kroz radionicu fokusiranu na prezentacijske i komunikacijske vještine polaznici će se pripremiti za predstavljanje svojih projekata pred stručnim žirijem koji će izabrati najbolji projekt.

Projekt AGRIPRENEUR, podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, implementira Univerzitet u Banja Luci uz podršku partnera iz North Carolina State University, INTERA Tehnološkog Parka, WEBIN-a i organizacije GirlTHink.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave