IDC najavio prvu dodjelu nagrada za "CIO" osobu godine u Hrvatskoj

21.03.2014. 11:38 / Izvor: eKapija.ba
IDC najavio prvu dodjelu nagrada za 'CIO' osobu godine u Hrvatskoj

Analitička kuća IDC Adriatics danas je najavila organizaciju prve godišnje dodjele nagrada za CIO (Direktor informatike) u Hrvatskoj u prošloj godini.

Analitička kuća IDC Adriatics danas je najavila organizaciju prve godišnje dodjele nagrada za CIO (Direktor informatike) u Hrvatskoj u prošloj godini. Svečana dodjela nagrada i popratna gala večera održati će se 27. ožujka 2014. godine u hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Priznanja će se dodijeliti voditeljima informatike zaslužnim za najuspješnije informatičke projekte stavljene u produkciju u 2013. godini i to u dvije kategorije: za privatni sektor i upravu te javne službe.

Odabir dobitnika će obaviti panel priznatih, nezavisnih IT eksperata. Stručnim žirijem predsjeda Sven Marušić - osnivač tvrtke InfoCumulus te članovi Sandra Mikuš – IT Direktor Adris Grupe, Miroslav Mađarić – IT Direktor KBC-a Zagreb i Igor Strmečki – Senior konzultant Simulus grupe.

"Navedena inicijativa od strane IDC Adriaticsa kreće sa polazišta da je krajnje vrijeme da se definitivno oda zasluženo priznanje IT struci u Hrvatskoj", naglasila je Ana Papež, regionalna direktorica IDC Adriaticsa. "Nagrade za CIO-ta godine obuhvaćaju različite segmente poput inovativnosti, upravljanje promjenom (IT governance), transparentnosti i pozitivnog doprinosa poslovnim rezultatima te troškovne učinkovitosti".

izvor: ictbusiness.info

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave